Jump to content


Photo

Finished With Vista


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 MACnSCRAP

MACnSCRAP

    Scrap Girl Messageboard Wise One

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,062 posts
  • Gender:Female
  • Location:Southern California

Posted 14 August 2008 - 04:46 PM

Hello -- Trying to help a friend get into digi-scrapping. Purchased PSE6 for her. She was running Vista and we've not been able to get it up and running even with help from technical sources. So... because of this and a number of other problems with Vista, she is going back to XP. Is there anyone out there running PSE6 on Windows XP Professional (Service Pack 2 or Service Pack 3?) Help & input appreciated.

#2 brattylatina

brattylatina

    Scrapper Friend

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 626 posts
  • Gender:Female
  • Location:Sunny California

Posted 14 August 2008 - 11:13 PM

I have Vista and PSE6 and have never had any problems. Have you uninstalled and tried to reinstall?

#3 Jster025

Jster025

    Scrap Girl Messageboard Wise One

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,734 posts
  • Gender:Female
  • Location:Tennessee, USA

Posted 15 August 2008 - 08:59 AM

I'm using PSE6 with XP-SP2. I just installed per instructions like I normally would for SW and I didn't have any problems.

Did you close any AntiVirus software running? Sometimes they interfer with the loading of programs or at least that's what they always say!

#4 SkRiders

SkRiders

    Scrap Girl Scrapper Devotee

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,316 posts
  • Gender:Female
  • Location:Regina, Saskatchewan Canada

Posted 15 August 2008 - 10:03 AM

I hear nothing about problems with Vista ... makes me scared to buy a new computer any time soon . I'll just upgrade what i have for now i think lol
Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

#5 sunnie2004

sunnie2004

    Scrap Girl Messageboard Wise One

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 10,774 posts
  • Personal Statement:I am me nothing more nothing less!

    Laurie in Pa took my photo for my photo! TY!!
  • Gender:Female
  • Location:pittsburgh pa

Posted 15 August 2008 - 08:31 PM

I feel so bad for yeans all that are having these problems...knock on wood I have been smooth sailing on my new HP with vista ever since I got it .. I wish I kew what I could say to make it all better


except there is a update for vista for pse6 & mabe that might help.
Posted ImagePosted Image
My blog I play with pscs3 !!!
over 5055 gallery comments left!! Imagine I did this stuff

Posted ImagePosted Image

#6 debilou

debilou

    I'm having a Blast!

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 9,554 posts
  • Gender:Female
  • Location:Central, TX

Posted 15 August 2008 - 08:36 PM

I ran PSE 6 on Windows XP but not the Professional Edition... no experience with that... I had the Home Media Edition SP2

So, No help here...

Don't know why it didn't work on vista... works great for me.
Posted Image


Posted ImagePosted Image

#7 flowergirl_29

flowergirl_29

    New Scrapper on the Block

  • Members
  • Pip
  • 41 posts
  • Gender:Female
  • Location:WEST COVINA CALIFORNIA

Posted 15 August 2008 - 10:53 PM

I ran PSE 6 on Windows XP but not the Professional Edition... no experience with that... I had the Home Media Edition SP2

So, No help here...

Don't know why it didn't work on vista... works great for me.


I have had more problems with perphierals than programs with Vista...it cost me a lot of money for upgraded printer and scanner.

Iris




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users