Jump to content


Photo

Why Won't My Photoshop Work From My Ehd To Another Computer


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 KFiasco

KFiasco

    Scrap Girl Messageboard Wise One

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 8,356 posts
  • Gender:Female
  • Location:St. Louis, MO

Posted 02 April 2009 - 07:06 PM

My laptop screen is not working (light bulb or something worse). I was a little bummed, but thrilled that I had recently copied my Adobe Photoshop to my EHD. When I took my EHD to my dad's house and tried to open it, it gives me a warning. "Could not complete your request because of missing or invalid personalization information." Does that mean that I can not use it from any computer other than my original laptop?

Thanks in advance,

Karen
Posted Image
Posted Image

#2 J9Buckles

J9Buckles

    Scrappin' in the Great White North

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7,769 posts
  • Gender:Female
  • Location:London, Canada

Posted 02 April 2009 - 07:20 PM

It might.....but you could run it from your laptop and use another computer's monitor. A cord to connect your laptop to an external monitor is only about $15 (in Canada so it's probably about $8 in the US :unsure:).

Hope that helps. :)

#3 April Showers

April Showers

    Boutique Diva

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 42,435 posts
  • Gender:Female
  • Location:Oregon

Posted 02 April 2009 - 08:34 PM

You generally can't run programs from an ehd. You can install it on a new machine- done that more than once- but the way the serial numbers work, you can't install it on several machines. I've heard that you can put it on a desktop and a laptop and be okay.

gallery_5375_358_11104.pngMy Gallery I scrap with Photoshop CS6.

Scrap10-Blinkie.gif

SGblinkie.gifButton_Layout.pngSG-10thAnniversary-Blinkie.gifButton_Welcome_Mgr.pngBLINKIES_MOM-Past.gif


#4 J9Buckles

J9Buckles

    Scrappin' in the Great White North

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7,769 posts
  • Gender:Female
  • Location:London, Canada

Posted 02 April 2009 - 09:38 PM

The licensing allows one installation on a desktop and one on a "portable" device ie: laptop. .... as long as both desktop & laptop are owned by the same household/person. :)

#5 KFiasco

KFiasco

    Scrap Girl Messageboard Wise One

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 8,356 posts
  • Gender:Female
  • Location:St. Louis, MO

Posted 02 April 2009 - 09:44 PM

Thanks, ladies, using another monitor was going to be my next step. I can't afford another competer now (this one has a lot of goodies on it).

I hope I can make this work.

Karen
Posted Image
Posted Image

#6 KFiasco

KFiasco

    Scrap Girl Messageboard Wise One

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 8,356 posts
  • Gender:Female
  • Location:St. Louis, MO

Posted 02 April 2009 - 09:45 PM

Sorry about the typo should have read "computer".

Karen
Posted Image
Posted Image

#7 tiza126

tiza126

    SG Shopaholic

  • Welcoming Committee
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 16,995 posts
  • Gender:Female
  • Location:Missouri

Posted 03 April 2009 - 07:45 AM

Don't worry about the typos Karen...we can understand what you meant :) Around here, we are very good at the "language of misspellings"! And it's nice to meet another Scrap Girl from St. Louis! Hope you find another monitor to use so you can get back to scrapping soon.

gallery_14425_66_82034.png

 

Button_Welcome.png~ SGblinkie.gif ~ BLINKIES_Huckleberry.gif ~ BLINKIES_BoutiqueBabe.gif ~ SG-10thAnniversary-Blinkie.gif





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users