Jump to content


Photo

Disregard - Need Help With Intuos Pad


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 MargotW

MargotW

    Scrap Girl Scrapper Devotee

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,447 posts
  • Gender:Female
  • Location:Buffalo, NY

Posted 15 June 2010 - 10:36 AM

I got it fixed! Wacom help is great!
Posted Image


Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image
I shoot with a SONY A300 and scrap with PSE8

#2 RosemaryS

RosemaryS

    Shoppin' BABE

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 16,161 posts
  • Gender:Female
  • Location:Minnesota

Posted 25 June 2010 - 07:48 AM

LOL Margot... I just tried to hook up my tablet yesterday after putting it away for a bit and it won't engage. I hope I can figure it out... otherwise I'll be making a call too.
Posted Image
Sweet siggy made for me by Julie
My Gallery I use CS5 and love it!

Posted Image Posted Image Posted Image Posted ImagePosted Image

#3 MargotW

MargotW

    Scrap Girl Scrapper Devotee

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,447 posts
  • Gender:Female
  • Location:Buffalo, NY

Posted 25 June 2010 - 08:04 AM

You could try downloading an updated driver. I had to download the original driver first and got it to work. The driver on the cd didn't work for whatever reason.
Posted Image


Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image
I shoot with a SONY A300 and scrap with PSE8

#4 RosemaryS

RosemaryS

    Shoppin' BABE

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 16,161 posts
  • Gender:Female
  • Location:Minnesota

Posted 25 June 2010 - 08:12 AM

Oh thanks Margot, I did have it working before, but moved my computer set up to a different desk, so hoping it just needs some tweaking somewhere to get it to work :)
Posted Image
Sweet siggy made for me by Julie
My Gallery I use CS5 and love it!

Posted Image Posted Image Posted Image Posted ImagePosted Image

#5 MargotW

MargotW

    Scrap Girl Scrapper Devotee

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,447 posts
  • Gender:Female
  • Location:Buffalo, NY

Posted 25 June 2010 - 08:18 AM

Maybe it misses it's old surroundings???? lol
Posted Image


Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image
I shoot with a SONY A300 and scrap with PSE8

#6 RosemaryS

RosemaryS

    Shoppin' BABE

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 16,161 posts
  • Gender:Female
  • Location:Minnesota

Posted 25 June 2010 - 08:23 AM

I'm sure you're right Margot.. LOL My computer just needed rebooting too, LOL I'm sure they must be trying to tell me something, now if I can just figure it out ;)
Posted Image
Sweet siggy made for me by Julie
My Gallery I use CS5 and love it!

Posted Image Posted Image Posted Image Posted ImagePosted Image




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users