Jump to content


Photo

Leawo Pro Oddity


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Becster

Becster

    Scrap Girl Messageboard Wise One

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,213 posts
  • Gender:Female
  • Location:Middle Tennessee

Posted 16 December 2011 - 03:36 PM

Of course, this only happened on the last of the 5 videos I need for my mother in-law's gift. *sigh* :hit-head-with-hammer:

My presentation plays just fine in PowerPoint, and the timing with the music is perfect. But when I convert it, the music ends four slides before the end of the presentation and just leaves a dead space with no music.

I checked the Leawo Pro settings (even though I hadn't changed anything) and it's set to follow my timings that I set up in PowerPoint.

I've converted to both mp4 and to avi with the same results each time. Has anyone else encountered this? I've submitted a support ticket to Leawo, but I thought I would ask here as well.

gallery_20128_4545_31881.jpg
BLINKIES_MOM-Past.gifBLINKIES_wise1.gifSG-10thAnniversary-Blinkie.gif


#2 KayMitch

KayMitch

    Scrap Girl Scrapper Devotee

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,796 posts
  • Personal Statement:Love photos, love scrapping, love life.
  • Gender:Female
  • Location:Mildura Victoria Australia

Posted 16 December 2011 - 04:13 PM

Becky I've had a couple of strange things happen with mine too but somehow they seem to have ironed themselves out. Hope someone can help with a suggestion. Isn't it always at the most inopportune time that these things happen. Guess any time is annoying. Good luck. Kay
Posted Image
Posted ImagePosted ImagePosted Image Posted Image

#3 Becster

Becster

    Scrap Girl Messageboard Wise One

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,213 posts
  • Gender:Female
  • Location:Middle Tennessee

Posted 16 December 2011 - 04:19 PM

Thanks Kay! I think I'll just shut down for a while and see if my pc needs a nap. I think I do, too. *g*

gallery_20128_4545_31881.jpg
BLINKIES_MOM-Past.gifBLINKIES_wise1.gifSG-10thAnniversary-Blinkie.gif


#4 Becster

Becster

    Scrap Girl Messageboard Wise One

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,213 posts
  • Gender:Female
  • Location:Middle Tennessee

Posted 16 December 2011 - 06:46 PM

Problem solved, I suppose it was Operator Error. *g* It really shouldn't have worked in Power Point. The song was way shorter than the timing I had for the slides. So, I re-calculated and saved it under a new name and now it times out just right!

gallery_20128_4545_31881.jpg
BLINKIES_MOM-Past.gifBLINKIES_wise1.gifSG-10thAnniversary-Blinkie.gif


#5 Ro

Ro
  • Guests

Posted 16 December 2011 - 07:13 PM

Glad you solved it! i haven't had any problems so i didn't have a clue!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users