Jump to content


Photo

Cs 5 - How To Keep "float All In Windows" As My Preference


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Cheri T

Cheri T

    Scrap Woman

  • Design Team
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12,044 posts
  • Gender:Female
  • Location:Iowa

Posted 14 February 2012 - 05:38 PM

PS crashed and I had to do a hard shut-down to reboot. I've been able to redo most of my preferences, but I can't figure out how to keep "Float all in windows" as my preference. I really really don't like it opening everything as a new tab. It's driving me nuts - can you see my hair standing on end where I pulled it? ;)

Thanks!
Posted Image
Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

#2 teecee

teecee

    Scrap Girl Messageboard Wise One

  • TOU Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 19,503 posts
  • Personal Statement:Miracles happen to those who believe in them.
  • Gender:Female
  • Location:South Central Pennsylvania

Posted 14 February 2012 - 05:52 PM

Cheri, I don't know if this is any help, but in PSE 9 it's Edit>Preferences>General, then check the box next to Allow Floating Documents in Full Edit Mode.

#3 Cheri T

Cheri T

    Scrap Woman

  • Design Team
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12,044 posts
  • Gender:Female
  • Location:Iowa

Posted 14 February 2012 - 06:12 PM

Found it - it was under Interface instead of general!
Thanks Teecee! I thought I already looked over the preferences pretty carefully, but I obviously didn't:)
Posted Image
Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

#4 teecee

teecee

    Scrap Girl Messageboard Wise One

  • TOU Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 19,503 posts
  • Personal Statement:Miracles happen to those who believe in them.
  • Gender:Female
  • Location:South Central Pennsylvania

Posted 14 February 2012 - 06:14 PM

Glad you found it! :)

#5 Belle

Belle

    Scrap Girl Messageboard Wise One

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 21,539 posts
  • Gender:Female
  • Location:Cape Town South Africa

Posted 15 February 2012 - 12:20 AM

My PSE was working fine and then I did the update. This was a while back already. Now everything 'Tabs'. Another case of updates not always being for the better.

gallery_19386_314_49430.jpg

BLINKIES_MOM-Past.gifBLINKIES_wise1.gifWT-Button-copy.gif





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users