Scrapin Pat

Having Trouble With Styles

2 posts in this topic

I need help remembering how to put styles into Photo Shop Elements. I had them on my old computer and am trying to install now. When I went to the new computer I had to reinstall elements so what I had put in before has been sitting in the older computer. I have an old edition Elements 5 - I have Windows 7. The styles are in the right folder but they are not showing in the program. Any thoughts?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I need help remembering how to put styles into Photo Shop Elements. I had them on my old computer and am trying to install now. When I went to the new computer I had to reinstall elements so what I had put in before has been sitting in the older computer. I have an old edition Elements 5 - I have Windows 7. The styles are in the right folder but they are not showing in the program. Any thoughts?

 

If you've installed the styles in the right folder and they are still not showing up, you will need to delete the MediaDatabase.db3 file and let PSE rebuild the database. See pages 174 and 178 in the free handbook: Scrap Girls ScrapSimple Instructions Handbook (Free ScrapSimple basics eBook) HTH

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now