Jump to content


Photo

Html Code Showing In Comments


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 MrsCropper

MrsCropper

    Super Scrapper

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 297 posts
  • Personal Statement:Each morning we are born again. What we do today is what matters most. ~ Buddha
  • Gender:Female
  • Location:Granite City, IL

Posted 25 February 2013 - 07:45 AM

Does anyone know what is going on with the comments on the boards? Whenever I insert an Emoticon in my comments, it shows the closing html tag - :grr:/>/>



I have tried editing the comment and removing the code, I even tried changing the font color of the code to white so it doesn't show - nothing works.


Its really just an annoyance but iit is been drving me craazy!

#2 MariJ

MariJ

    Scrap Girl Messageboard Wise One

  • Welcoming Committee
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 17,778 posts
  • Gender:Female

Posted 25 February 2013 - 08:04 AM

Yes that happened to me, too and I had to keep going in and removing them which was a pain..

gallery_19549_358_47577.png
BLINKIES_MOM-Past.gif     Button_Welcome.png    Button_Published.png WT-Button-copy.gifSG-10thAnniversary-Blinkie.gif


#3 ValerieT

ValerieT

    Scrap Girl Messageboard Wise One

  • TOU Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7,739 posts
  • Personal Statement:Mad as a hatter, with the patience of a saint!
  • Gender:Female
  • Location:Yorkshire, UK

Posted 25 February 2013 - 08:07 AM

I've been having that trouble too, for me it seems to be when I use firefox. If I use chrome, it doesn't usually happen.

gallery_22902_66_83438.png

    BLINKIES_UK.gif   Button_Layout.png   SG-10thAnniversary-Blinkie.gif    Button_Welcome.png  SecondHomeBlinkieGIF.gif?t=1352459462


 

 

 


#4 GinnyW

GinnyW

    Hot Scrapper

  • Design Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 976 posts
  • Gender:Female
  • Location:PA

Posted 25 February 2013 - 08:12 AM

Not sure why it's happening, but you might want to let April know. If she can't fix it, she'll probably know who can.

Ginny
My Gallery
SG-10thAnniversary-Blinkie.gifButton_Designer.png

 

My Most recent Collections  (click on the image to be taken to the product page)

 

GWH_WinterTrim_ColMini_MKTG150.jpg  GWH_GrandmasKitchen_ValuePack_MKTG150.jp  GWH_ThroughHisEyes_EmbBig_MKTG-150.jpg  GWH_FureverFriends_Col_Mktg150.jpg  GWH_GrownWithLove_Col_MKTG150.jpg      


#5 MariJ

MariJ

    Scrap Girl Messageboard Wise One

  • Welcoming Committee
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 17,778 posts
  • Gender:Female

Posted 25 February 2013 - 08:52 AM

I use Safari on my Mac.

gallery_19549_358_47577.png
BLINKIES_MOM-Past.gif     Button_Welcome.png    Button_Published.png WT-Button-copy.gifSG-10thAnniversary-Blinkie.gif


#6 Nica

Nica

    Scrap Girl Messageboard Wise One

  • Creative Team
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,444 posts
  • Personal Statement:Love God
    Love Others
    Offer Hope
  • Gender:Female
  • Location:Michigan

Posted 25 February 2013 - 08:36 PM

It only happen to me when I preview the comment before posting. I use Firefox.

    gallery_18472_66_29544.jpg              gallery_18472_197_9655.jpg           Happy-Holidays-SG-2012.gif

 

                                                          SG_BB_LoveThis.pngButton_Welcome.pngButton_Layout.png      


#7 teecee

teecee

    Scrap Girl Messageboard Wise One

  • TOU Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 20,278 posts
  • Personal Statement:Miracles happen to those who believe in them.
  • Gender:Female
  • Location:South Central Pennsylvania

Posted 25 February 2013 - 09:10 PM

I get the same thing as Monica and I also use Firefox - it's only when I preview my comment before posting. To correct it, I just delete the tags when I'm in the preview mode, then post my comment and the emoticon shows fine. Unfortunately there is no way to delete the tags when replying to a comment though. HTH :)

#8 MrsCropper

MrsCropper

    Super Scrapper

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 297 posts
  • Personal Statement:Each morning we are born again. What we do today is what matters most. ~ Buddha
  • Gender:Female
  • Location:Granite City, IL

Posted 26 February 2013 - 07:44 AM

Yes that happened to me, too and I had to keep going in and removing them which was a pain..




I can't remove them - I have tried deleting them, even tried changing the font color to white but it doesn't work. How are you removing them?

#9 jenrou

jenrou

    Scrap Girl Messageboard Wise One

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5,822 posts
  • Gender:Female
  • Location:Virginia

Posted 28 February 2013 - 07:21 PM

I'm using Internet Explorer right now and I get them too.:P/> Well, I usually do..........

gallery_17266_66_4077.pngBLINKIES_MOM-Past.gif   





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users