Jump to content


Photo

Bmu Blenders Calendar


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Barb Eugene

Barb Eugene

    Good Scrapper

  • Members
  • PipPipPip
  • 126 posts
  • Gender:Female
  • Location:Eugene, Oregon

Posted 04 November 2013 - 08:31 AM

I purchased Brandy's 2014 Blenders calendar a few months ago and am now starting to work with it. I am finding that the grid for the actual days of the months is only partially there. This is the case for all months of the year. Has anyone else encountered this? If so, how did you deal with it?

#2 Brandy M

Brandy M

    Scrapgirls Product Designer

  • Design Team
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 9,741 posts
  • Gender:Female
  • Location:The Netherlands

Posted 04 November 2013 - 08:46 AM

Barb, can you give me an example, like which month? It should all be the same.

#3 Barb Eugene

Barb Eugene

    Good Scrapper

  • Members
  • PipPipPip
  • 126 posts
  • Gender:Female
  • Location:Eugene, Oregon

Posted 04 November 2013 - 09:54 AM

Attached is a jpeg of January made from the psd file for that month. There is no month where the entire grid shows. I'm using Elements 11 but I don't think that's causing the problem.

Attached Files



#4 Brandy M

Brandy M

    Scrapgirls Product Designer

  • Design Team
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 9,741 posts
  • Gender:Female
  • Location:The Netherlands

Posted 04 November 2013 - 10:12 AM

You mean because the blocks are there at the beginning and the end of the month?

#5 Barb Eugene

Barb Eugene

    Good Scrapper

  • Members
  • PipPipPip
  • 126 posts
  • Gender:Female
  • Location:Eugene, Oregon

Posted 04 November 2013 - 12:16 PM

I hid some of the layers for November in the attachment. Other months have different parts of the grid missing.

Attached Files



#6 Barb Eugene

Barb Eugene

    Good Scrapper

  • Members
  • PipPipPip
  • 126 posts
  • Gender:Female
  • Location:Eugene, Oregon

Posted 04 November 2013 - 12:20 PM

Wow! When I look at the opened psd file in Elements 11, the grid is not completely there. However, when I save the file as a jpeg, the grid is completely intact. I didn't realize this until I posted the attachments. Maybe I shouldn't worry about the grid and should just complete the layout and do a test print to see if it's there before panicking.

#7 Brandy M

Brandy M

    Scrapgirls Product Designer

  • Design Team
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 9,741 posts
  • Gender:Female
  • Location:The Netherlands

Posted 04 November 2013 - 12:43 PM

Hmm that is strange. I can see it in CS5 & CS6. It is really thin though, you might have to get really close up (100%) to see it. Good to know though in case anyone else has that problem.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users