Jump to content


Photo

Line Spacing On My Journaling


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Boatlady

Boatlady

    Super Scrapper

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 271 posts
  • Personal Statement:A bad day on the boat is still better than a good day at work.
  • Gender:Female
  • Location:Winter inTorrington CT-Summer on the boat

Posted 12 November 2013 - 02:19 PM

I am using PhotoShop CS3. I suddenly have a problem with the line spacing of my journaling. I can type two lines and the spacing is fine then when I go onto the third line it goes right on top of the second line...Help what am I doing wrong? I do not think I changed anything that would make this happen but I might have. Thanks in advance

gallery_24445_66_52405.jpg

BLINKIES_MOM-Past.gif


#2 April Showers

April Showers

    Boutique Diva

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 42,065 posts
  • Gender:Female
  • Location:Oregon

Posted 12 November 2013 - 06:20 PM

Try this and see if it helps.
Open the Character Panel (Choose it under the Window tab). Select all your text and choose auto in the upper right where you adjust the spacing between the lines. (See the screen shot). I generally leave it at auto until I need to change it.
Attached File  CharacterPanel_SS.jpg   63.83KB   2 downloads

gallery_5375_358_11104.pngMy Gallery I scrap with Photoshop CS6.

SGblinkie.gifButton_Layout.pngSG-10thAnniversary-Blinkie.gifButton_Welcome_Mgr.pngBLINKIES_MOM-Past.gif


#3 Boatlady

Boatlady

    Super Scrapper

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 271 posts
  • Personal Statement:A bad day on the boat is still better than a good day at work.
  • Gender:Female
  • Location:Winter inTorrington CT-Summer on the boat

Posted 12 November 2013 - 07:23 PM

Thanks April but that did not help. If I hit the enter key an extra time after I finish a line it will space correct. I have even restarted my computer and that didn't fix it. Very frustrating.

gallery_24445_66_52405.jpg

BLINKIES_MOM-Past.gif


#4 Belle

Belle

    Scrap Girl Messageboard Wise One

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 21,625 posts
  • Gender:Female
  • Location:Cape Town South Africa

Posted 13 November 2013 - 12:13 AM

Are you typing in a text box? I don't know PS, I use PSE, maybe you have run out of space in the text box. Hope that does not sound silly.

gallery_19386_314_49430.jpg

BLINKIES_MOM-Past.gifBLINKIES_wise1.gifWT-Button-copy.gif


#5 Boatlady

Boatlady

    Super Scrapper

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 271 posts
  • Personal Statement:A bad day on the boat is still better than a good day at work.
  • Gender:Female
  • Location:Winter inTorrington CT-Summer on the boat

Posted 13 November 2013 - 06:50 AM

Thanks Belle but I was not typing in a text box...I have yet to learn that trick.
I did find that my paragraph settings were off so when I played with them...voila..problem solved!
I really appreciate your idea...now I am going to learn now to type in a text box, that will be my something new to learn for today.
Have a sparkling day.

gallery_24445_66_52405.jpg

BLINKIES_MOM-Past.gif


#6 CRS

CRS

    Scrappin' with CS5

  • Welcoming Committee
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 29,845 posts
  • Gender:Female
  • Location:Columbia, Maryland

Posted 13 November 2013 - 10:28 AM

Glad you got it figured out!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users