jenrou

Navigating The Forum

39 posts in this topic

Although everything looks great, I can't seem to upload an ATC or comment on staus. I'm sure it's there, but I can't see the way. Yikes!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Jean, I haven't tried to upload to the gallery yet, but to comment on a status, you should be able to click "add/show comments" under the status you want to respond to. If you're trying to leave a comment on a person's profile, click the second tab under their picture, "profile feed." Hope this helps!

 

Oh, and if you're trying to post a status of your own, click on your username in the top right corner...

Edited by Nica

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am in the process of uploading an image right now and it does have a few more steps. I'll work on writing up some instructions when I get caught up on some other things. :blink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can help you out here, April as I just successfully uploaded a few ATC cards for December’s swap.

 

When you are in the gallery that you wish to upload your layout,

 

  1. Click on the purple upload button on the right hand side of your screen and give it a few seconds to change.
  2. You will be on the “Step 1 Upload Media” page which will display the last image uploaded to that gallery. Under that image is a button that says “Choose File”. Click on it and navigate on your computer to the file where you image is stored. Double click and allow it to be uploaded to this page.
  3. Across from this button, on the right side is another purple “Upload” button. Click on it.
  4. This will take you to a screen with a “Review & Publish” page – another purple button on the right side. Fill in the Title, Tags and Description as we had done in the past, then click on “Finish/Publish” at the bottom.

Hope that helps!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Don't see any way to "edit" after uploading?

And, my layout ended up with a strange title!

Also when adding a link no way to "name" the link?

 

Kinks still being worked out, but just posting FYI.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I was wondering where that edit button was too. I use it ALL the time! LOL!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Don't see any way to "edit" after uploading?

And, my layout ended up with a strange title!

Also when adding a link no way to "name" the link?

 

Kinks still being worked out, but just posting FYI.

 

Marilyn, look down below the layout, under the scroll bar, and just above the "share this link" buttons. There are buttons to add a note, rotate left, rotate right and image moderation. Click on the image moderation button to edit. HTH

Share this post


Link to post
Share on other sites

Don't see any way to "edit" after uploading?

And, my layout ended up with a strange title!

Also when adding a link no way to "name" the link?

 

Kinks still being worked out, but just posting FYI.

 

To name the link, type the words first, then highlight and click the link button. It should automatically create a link (no more BBCode showing!). HTH

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Don't see any way to "edit" after uploading?

And, my layout ended up with a strange title!

Also when adding a link no way to "name" the link?

 

Kinks still being worked out, but just posting FYI.

 

To name the link, type the words first, then highlight and click the link button. It should automatically create a link (no more BBCode showing!). HTH

 

Thanks Theresa and Monica.

Monica I just tried this and it worked! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anyone tried copy and pasting into a thread? Or adding an image? Struggling with that but it could be right under my nose!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anyone tried copy and pasting into a thread? Or adding an image? Struggling with that but it could be right under my nose!

 

Carla, I've copied/pasted birthdays from the calendar to the birthday threads and I haven't had any trouble.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have tried to copy and paste the bingo words and can't do it. I'm sure it's operator error!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Has anyone else tried to change their siggy?

 

Mine was full of what looked like HTML code, very confusing. I managed to change to a Christmas siggy, more by luck than any skill on my part.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have tried to copy and paste the bingo words and can't do it. I'm sure it's operator error!

Carla, I just copy and paste the same way I do in any other document and it works! I did it in the Art Journaling blurb and chat and also when posting my layout comments. Maybe it's a Mac thing? I know Jode hasn't been able to copy and paste, either. :(

Good luck, that's no fun with Bingo words.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think it's an IE thing. I'm using Firefox this morning as a trial and I was able to change color and bold fonts without the hassle I had in IE.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Has anyone else tried to change their siggy?

 

Mine was full of what looked like HTML code, very confusing. I managed to change to a Christmas siggy, more by luck than any skill on my part.

 

The same thing happened to me yesterday Valerie. I was finally able to get it changed, but I have no idea how I did it LOL.

Share this post


Link to post
Share on other sites

So, I changed my Siggie in the usual way, no problems! Go figure.......

BUT, whenever I go to post layout notes, they ALWAYS "center" rather than justify left. Now, I have highlighted and clicked the left icon... But, to no avail - it stays centered.

An tips or is that happening to anyone else? Thanks! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

So, I changed my Siggie in the usual way, no problems! Go figure.......

BUT, whenever I go to post layout notes, they ALWAYS "center" rather than justify left. Now, I have highlighted and clicked the left icon... But, to no avail - it stays centered.

An tips or is that happening to anyone else? Thanks! :)

 

 

Just skimming through the gallery, It looks like everything is centered, even older LOs posted before the upgrade.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

So, I changed my Siggie in the usual way, no problems! Go figure.......

BUT, whenever I go to post layout notes, they ALWAYS "center" rather than justify left. Now, I have highlighted and clicked the left icon... But, to no avail - it stays centered.

An tips or is that happening to anyone else? Thanks! :)

 

 

Just skimming through the gallery, It looks like everything is centered, even older LOs posted before the upgrade.

 

I just checked through some of the layouts and even checked as far back as some of my older favorites and it looks like all the text is centered.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Don't you love learning curves?? They help to sharpen our minds and keeps us on our toes!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, I am able to post links and images in Firefox but not IE. At least I can do it again!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Whew, that's a relief Carla - I hated to think of you having to type out those Bingo words every day!

And, thanks Monica and Theresa, at least I know it's not just me having my words centered.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, I am able to post links and images in Firefox but not IE. At least I can do it again!

 

Glad it's working for you now Carla! :rudolf:

Share this post


Link to post
Share on other sites

I see the first 9 comments on my layout but I know there are more (because of email notifications). Does anyone know how to get to "page 2"?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Now, THAT'S intriguing, DIane... I don't see any way to get over to page 2, either! Maybe there's just a time lag until they come through, but that's a bit odd... Sorry can't help. :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

I see the first 9 comments on my layout but I know there are more (because of email notifications). Does anyone know how to get to "page 2"?

 

Hi Diane, I just checked a layout of mine that has 13 comments according to the thumbnail image in my gallery. When I view the image, I see the first 10 comments, and just under the 10th comment, is where I can click on pg 2. HTH

 

When you look at the thumbnail image of your layout in your gallery, how many comments does it say are there?

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

I see the first 9 comments on my layout but I know there are more (because of email notifications). Does anyone know how to get to "page 2"?

 

Hi Diane, I just checked a layout of mine that has 13 comments according to the thumbnail image in my gallery. When I view the image, I see the first 10 comments, and just under the 10th comment, is where I can click on pg 2. HTH

 

When you look at the thumbnail image of your layout in your gallery, how many comments does it say are there?

 

It says "9"; maybe that's why there is no page 2. However, I received email notices telling me I had other comments. Hmm... very strange. And when I looked at a previous layout whose thumbnail said "13", sure enough there was a page 2 under the 10th comment. Thanks, teecee!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, I counted my email messages again. There were indeed 9 for the layout in question and the others were for another layout with an almost identical name. Whew. It was just my mistake, nothing appears to be wrong with the Forum. Thanks Marilyn and Theresa for your responses!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, I counted my email messages again. There were indeed 9 for the layout in question and the others were for another layout with an almost identical name. Whew. It was just my mistake, nothing appears to be wrong with the Forum. Thanks Marilyn and Theresa for your responses!

 

Glad you got it figured out! :rudolf:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now