Jump to content


Member Since 27 Apr 2006
Offline Last Active Sep 22 2015 10:57 AM

Topics I've Started

New Problem With Journaling In Pse

19 September 2015 - 01:44 PM

Hi, ladies!  I hope someone can analyze this problem for me.  I'm trying to enter text into a journaling space, using PSE 13 on a Mac.  I can't seem to enter spaces for an indentation, and when I add a period at the end of a sentence, it jumps to the front of the sentence.  I can erase the period from that position, but can't add it to the end.  This started last evening, and after fussing for a while, I closed PSE and shut down the computer.  Reopened this afternoon - same issue.  I've tried changing fonts and/or font sizes, to no avail.  I've checked preferences, to see if I changed something inadvertently, but didn't find anything that seemed relevant.  Tearing my hair out hasn't helped.   :glare:  Any ideas???

Printer Preferences

12 August 2015 - 07:57 AM

This is not exactly a Windows question.  My DH uses a PC, and wants to replace his printer (an Epson 280 something) with a wireless version, that uses 5 ink colors, plus black.  He hasn't found a wireless printer that uses more than three colors plus black.  He asked me to ask if any of ;you have a wireless using less than five colors, and are satisfied with the quality of prints that produces.  Any suggestions are welcome.  

Dragging Papers, Etc In Pse 13

08 August 2015 - 10:54 AM

Using a Mac ...I've just upgraded from PSE 10 to 13 (and to Yosemite from Mountain Lion) - too much to learn all at once!  


In PSE 10, I could start a new page, and open a paper or other product; it would appear in the dock, and I could drag it onto the new page.  


In PSE 13 a newly opened paper appears as a new document (I think) - it's in a new heading to the right of the opened LO page.  I cannot drag one onto the other.   The only way I've been able to add the paper to the LO is to copy it and then paste it in the LO.  It works, but it's cumbersome.  


I can't find any information in the PSE help files or the "Missing Manual" for PSE 13.  Haven't tried to contact Adobe yet - I'm guessing someone in Scrap Girls will have an answer faster, and maybe clearer.  Thanks for any information you can provide!

Difficulty Adding New Soggy

17 June 2015 - 10:12 AM

I've finally gotten around to creating a new signature image - missed spring entirely.  I tried to add it to my signature, following April's directions in"How to Add a Custom Image to Your Forum Signature", dated Dec 18, 2013.  I used Method Two.  The problem arose at step 5; there was no obvious way to delete the old image.  I tried cutting it, but that seems to have eliminated the link I'd copied from the gallery in step 2.  No image appeared  in step 6 - just two copies of a little blue box with a question mark inside.  


Has the procedure changed?  Have I missed or misinterpreted a step?  Help, please!

Disappearing Products In Cart

12 June 2015 - 02:05 PM

The new boutique is quite easy to use - except for one thing.  Twice now, I've added products to my cart, and then closed my browser.  When I went back to review my choices and purchase, my cart was empty.  What am I doing wrong?